Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/LandingPages/SE/landing_momentum_ny.jpg

L.Brador Momentum - beklædningsgenstande til maksimal bevægelighed

Momentum er kollektionen, der giver dig maksimal bevægelighed i løbet af din arbejdsdag. Tøjet har strækegenskaber, der giver nye perspektiver på, hvad bevægelighed egentlig handler om. Hvis du stiller høje krav til bevægelighed og komfort, er Momentum-beklædningsgenstandene helt rigtige for dig. Opdag Momentum for en behagelig arbejdsdag.

L.Brador Workmove Momentum arbejdsbukser

Bevægelsesfrihed er en højt værdsat egenskab på dagens arbejdsmarked. Det havde L.Brador i tankerne, da de skabte Workmove Momentum - ekstra behagelige arbejdsbukser lavet af 100% strækmateriale. Det vil give dig et helt nyt perspektiv på, hvad bevægelighed virkelig handler om, og hjælpe dig med at tackle forskellige arbejdsstillinger. I løbet af en arbejdsdag kan der sikkert være mange forhindringer. Men du kan være helt sikker på, at dine Workmove Momentum-bukser aldrig vil stoppe dig.

L.Brador Momentum overdele

Vores overdele i Momentum er til dig, der har en bevægelig arbejdsdag med høje krav til funktion og komfort. Beklædningsgenstandene består af materiale med stræk- og temperaturregulerende egenskaber, der letter varierede bevægelser uanset intensiteten og skaber det perfekte stykke tøj at have på i løbet af en arbejdsdag.

Nedenfor kan du se beklædningsgenstande, der indgår i Momentum-serien.