Laddar
Laddar
Laddar

Skydda Group

Skydda-koncernen har i over 40 år arbejdet for at øge sikkerheden på arbejdspladsen for de mennesker, der arbejder der. I dag er behovet for vores produkter større end nogensinde før. Tag et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsværnemidler fra markedets førende mærker, tilsæt kvalificeret viden og tjenester, der giver et sikrere arbejdsliv, så har du Skydda-koncernen. 

Vores mission er at gøre arbejdslivet sikrere og mere effektivt for håndværkere, sikkerhedsrepræsentanter, indkøbere og arbejdsgivere. Vi tilbyder produkter til personlig beskyttelse, rådgivning om sikkerhed på arbejdspladsen, kurser i sikkerhed på arbejdspladsen og brug af personlige værnemidler samt service af personlige værnemidler – alt sammen med det formål at undgå ulykker på arbejdspladsen. Vi er overbeviste om, at den rette sikkerhed er til gavn for alle.

Med vores indgående kendskab til den professionelle brugers behov tilbyder vi den bedste løsning, der giver en sikrere arbejdsplads. Vi er markedsleder i Norden inden for personlige værnemidler og fokuserer på at udvikle vores internationale forretning. Vores opgave er at gøre vores kunders hverdag nemmere, sikrere og mere profitabel ved at udvikle og sælge de rigtige løsninger inden for personlige værnemidler.

Hvorfor vælge Skydda-koncernen som samarbejdspartner?

• Mange års erfaring inden for personlige værnemidler

• Vi har et unikt udvalg af nøje udvalgte kvalitetsmærker

• Vi tilbyder et fuldt sortiment og warehousing, hvilket sikrer omkostningseffektive leverancer

• Vi reducerer de samlede omkostninger til håndtering og distribution af personlige værnemidler

• Muligheder for kurser i hovedparten af vores sortiment

• Vi arbejder tæt sammen med de enkelte mærker for at være innovative og både følge og skabe trends på markedet

• Nem adgang til produktinformation og priser via vores webshop

• Adgang til kampagner og færdigt kampagnemateriale

Vi er en del af Bergman & Beving-koncernen

Vi er en del af Bergman & Beving, som ejer og videreudvikler virksomheder, der udvikler og markedsfører stærke mærker til professionelle brugere i industrien og byggeriet – primært i Norden, Baltikum og Polen. Visionen er at blive førende i Nordeuropa. Bergman & Beving skal være et sted, hvor succesrige produktvirksomheder kan tage det næste skridt og blive det førende mærke inden for deres kategori. Koncernen har i dag 15 mærker, ca. 1.000 medarbejdere og en omsætning på ca. SEK 3,8 mia. Bergman & Beving blev grundlagt i 1906 og er noteret på Nasdaq Stockholm. Læs mere på hjemmesiden www.bergmanbeving.com