Laddar
Laddar
Laddar

Skydda Group

I mere end 40 år har Skydda Group dedikeret sig til at forbedre sikkerheden for enkeltpersoner og arbejdspladser. I dag er vores engagement vigtigere end nogensinde i den moderne verden.

Vi tilbyder nøje udvalgt beskyttelsesudstyr af høj kvalitet omhyggeligt udvalgt og kvalitetsbeskyttelsesudstyr fra førende mærker. Ved at kombinere dette med vores ekspertviden og tjenester stræber vi efter at skabe en sikrere arbejdsplads. Dette er det,  der som definerer Skydda Group.


Vi sigter mod at levere den optimale løsning til at skabe en sikrere arbejdsplads med en dyb forståelse af de professionelle brugeres unikke behov. Vi leverer personligt beskyttelsesudstyr, vejledning om at skabe en sikker arbejdsplads, træning i arbejdssikkerhed og korrekt brug af personligt beskyttelsesudstyr. Derudover tilbyder vi tjenester er vi tjenester til vedligeholdelse af personligt beskyttelsesudstyr, alt sammen med det ultimative mål om at forebygge arbejdsulykker. Vi er overbevist om tror fast på, at alle har gavn af at have det rette korrekte beskyttelsesudstyr.


Med vores dybe forståelse af professionelle brugeres behov tilbyder vi de bedste løsninger til at skabe en sikrere arbejdsplads. Som den førende leverandør af personligt beskyttelsesudstyr i Norden fokuserer vi også på at udvide vores internationale forretning. Vores mål er at forenkle, beskytte og forbedre vores kunders daglige liv ved at udvikle og levere optimale løsninger inden for personligt beskyttelsesudstyr.


Fordi alle skal være sikre og sunde på arbejdet.

Vi er markedsleder i Norden inden for personlige værnemidler og fokuserer på at udvikle vores internationale forretning. Vores opgave er at gøre vores kunders hverdag nemmere, sikrere og mere profitabel ved at udvikle og sælge de rigtige løsninger inden for personlige værnemidler.

Hvorfor vælge Skydda-koncernen som samarbejdspartner?

• Mange års erfaring inden for personlige værnemidler

• Vi har et unikt udvalg af nøje udvalgte kvalitetsmærker

• Vi tilbyder et fuldt sortiment og warehousing, hvilket sikrer omkostningseffektive leverancer

• Vi reducerer de samlede omkostninger til håndtering og distribution af personlige værnemidler

• Muligheder for kurser i hovedparten af vores sortiment

• Vi arbejder tæt sammen med de enkelte mærker for at være innovative og både følge og skabe trends på markedet

• Nem adgang til produktinformation og priser via vores webshop

• Adgang til kampagner og færdigt kampagnemateriale

Vi er en del af Bergman & Beving-koncernen

Vi er en del af Bergman & Beving, som ejer og forædler virksomheder, der udvikler og markedsfører stærke mærker til professionelle brugere inden for industri og byggeri. Selvom vores primære marked er Norden, har vi tilstedeværelse på over 5.000 salgssteder og distributører i 25 lande. Vores koncern er opdelt i tre divisioner: Building Materials, Workplace Safety og Tools & Consumables. Opkøb er en vigtig del af vores vækststrategi, og vi fokuserer på at erhverve profitabelt, markedsledende virksomheder inden for nicheområder. Bergman & Beving skal være stedet, hvor succesfulde produktvirksomheder kan tage det næste skridt og blive førende mærker inden for deres kategorier. Koncernen har i øjeblikket cirka 1300 ansatte og en omsætning på cirka 5 milliarder svenske kroner.Bergman & Beving blev grundlagt i 1906 og er noteret på Nasdaq Stockholm. Læs mere på hjemmesiden www.bergmanbeving.com