Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/COM/2023_w37_HECKEL_news_fullimage.jpg

Opdag Heckel MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien

2023-09-12
Heckel er stolte af at introducere MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien, en revolutionerende tilgang til sikkerhedssko til industrien og byggebranchen. Disse sikkerhedssko er skabt til at imødekomme de krævende behov i udendørs arbejdsmiljøer og er særligt tilpasset til forskellige miljøer.

Høj energiabsorption for øget sikkerhed

MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien giver en imponerende 85% højere energiabsorption end krævet i henhold til standarden EN ISO 20345:2022. Dette betyder øget beskyttelse for dine fødder med energiabsorption i Joule [J], der overstiger forventningerne.

Avanceret støtte og beskyttelse

Disse sikkerhedssko tilbyder en unik kombination af teknologier for at sikre din komfort og sikkerhed. Med EVA-indlæg både foran og bagpå bruger de MACABSORB-teknologi til at begrænse stød og forbedre fodstøtten. Derudover giver den glatte ankelbeskyttelse øget stabilitet i anklen og reducerer risikoen for forstuvninger.

Holdbar tåbeskyttelse

MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien indeholder tåbeskyttelse med gummi, kendt som SC-mærkning. Dette direkte integrerede gummiområde er meget modstandsdygtigt over for slid og forlænger skoens levetid betydeligt. Dette gør dem ideelle for dem, der ofte arbejder på knæ.

Slidstyrke og komfort

Heckels sikkerhedssko i MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien er udstyret med en holdbar teknologi, der følger fodens naturlige rullebevægelse. Dybe pigge med skarpe kanter giver fremragende greb, selv på ujævnt terræn. MACSOLE®-teknologien, baseret på nitrilgummi, giver enestående sikkerhed og holdbarhed, selv under ekstreme forhold.

Termisk modstandsdygtighed og holdbarhed

Sikkerhedsskoene har en fremragende termisk modstandsdygtighed takket være MACSOLE®-gummi. Det tåler direkte kontakt med varme op til 300°C og opfylder HRO-standarderne. Dette, kombineret med den unikke gummi-blanding, giver en usammenlignelig modstandsdygtighed mod slid og forlænger produktets levetid.

Alsidige anvendelsesmuligheder og enestående greb

MACSOLE®-gummisålerne er ekstremt alsidige og giver enestående greb i henhold til standarden EN 13287. Gummiet har også naturlige elastiske egenskaber, der giver langvarig stødabsorption og reducerer træthed for dem, der skal gå eller stå i længere perioder.

BOA® Fit System til præcisionsjustering

Heckels MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien inkluderer det innovative BOA® Fit System til hurtig, nem og præcis justering. Dette system giver dig mulighed for at tilpasse pasformen uden anstrengelse, så du kan fokusere på dit arbejde. De lette og stærke snørebånd giver komfort og ydeevne, mens de lavfriktionssnøresystemer sikrer en jævn lukning.

GORE-TEX-teknologi for komfort i alle vejrforhold

Nogle modeller i Heckel-serien, som Vernesko Heckel Macsole 6739/3, er udstyret med GORE-TEX-membranen, der giver åndbarhed samtidig med beskyttelse mod regn. Resultatet er tørre fødder under alle forhold for optimal komfort.