Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/COM/2023_lbrador_new_collection_news_640x250.jpg

L.Brador præsenterer nye familier

2023-06-01
Endelig kan vi præsentere L.Bradors nye familier. For at gøre det nemmere for dig at finde det, du har brug for til din arbejdsdag, har de valgt at opdele sortimentet i forskellige kollektioner, hvor hver af dem har et klart fokus. Uanset kollektion er kvalitet, komfort og design stadig i centrum, når L.Brador udvikler arbejdstøj. Vi håber, at du nu vil kunne finde dine favoritter endnu lettere.


 

Aereo

L.Bradors Aereo-tøj er karakteriseret ved at være lettere og mere luftigt. Tøjet holder dig køligere og friskere i løbet af din arbejdsdag. Workmove Aereo tager din komfort til et helt nyt niveau, uden at miste den slidstyrke, du kender fra Workmove. Supplér med en passende Aereo-overdel, og du får en mere behagelig dag på arbejdet.

Læs mere om Aereo og se hele sortimentet her:

Heavy

Uanset hvilke udfordringer du står over for i løbet af din arbejdsdag, kan du være sikker på, at dit Heavy-arbejdstøj kan klare det. Dag efter dag. Og selvom tøjet er lavet af slidstærke materialer, er det også fyldt med smarte detaljer såsom vejrbeskyttelse, stræklommer, ventilation og rummelige lommer. Samt masser af andre tungtvejende argumenter.

Læs mere om Heavy og se hele sortimentet her:

Momentum

Momentum er kollektionen, der giver dig maksimal bevægelse i løbet af din arbejdsdag. Tøjet har stræk egenskaber, der giver nye perspektiver på, hvad bevægelighed egentlig handler om. Hvis du har høje krav til bevægelse og komfort, er Momentum-tøjet det helt rigtige for dig. Opdag Momentum for en behagelig arbejdsdag.

Læs mere om Momentum og se hele sortimentet her:

Omnio

Måske er du vicevært eller installatør, eller også bliver du omtalt som virksomhedens "altmuligmand" - personen der løser alt. Hvis det er tilfældet, vil du sandsynligvis finde dit perfekte arbejdstøj blandt L.Bradors Omnio-tøj. Bland og match det sammen med L.Bradors andre familier for at optimere din arbejdsdag.

Læs mere om Omnio og se hele sortimentet her: