Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/DK/AW23_Reebok_content-article_banner_DK.png

Reebok Astroride Safety

2023-08-25
Vi præsenterer Astroride, den seneste kollektion af sikkerheds- og arbejdssko fra Reebok Safety. Inspireret af letvægtsfornemmelsen fra træningssko og robustheden fra sikkerhedssko, kombinerer Astroride-serien det bedste fra begge verdener uden metaldele. Disse banebrydende sko er designet til at tilbyde uovertruffen komfort og beskyttelse til dem, der arbejder lange dage inden for bygge- og industriel sektor.

Astrorides avancerede ydersål i skridsikkert gummi sikrer enestående greb på alle overflader, mens skoens lette og strækbare overdel i mesh holder fødderne kølige og komfortable. Med en ergonomisk og gennemtænkt design giver skoene og deres MemoryTech indersål effektiv støtte til både fødder og ryg. Den sikre og komfortable pasform giver dig mulighed for at fokusere på dit arbejde uden afbrydelser.

Investér i sikkerhedssko fra Reebok Astroride Safety og oplev stil, præstation og sikkerhed i én samlet løsning. Kollektionen tilbyder fire forskellige modeller afhængigt af behov og ønsker:

Sikkerhedssko Reebok Astroride IB2220:

Takket være Reeboks praktiske "Quick-Fit"-system er sikkerhedsskoene nemme at tage af og på. De har et helt metal-frit design med en overdel i åndbart og vandafvisende mesh-materiale. Skoene har en blød mellemsål med fjedrende støddæmpning. Den generøst brede pasform giver både fødder og tæer plads, samtidig med at tåkappen i komposit giver suveræn beskyttelse mod ydre påvirkninger.

Opfylder standarderne EN ISO 20345 2011 S3, SRC, HRO og FO. 

Læs mere om Sikkerhedssko Reebok Astroride IB2220 her.


 

Sikkerhedssko Reebok Astroride IB2221:

Med det praktiske "Quick-fit"-system er skoene nemme at tage af og på. Overdelen i luftigt mesh tillader foden at ånde, samtidig med at den strækbare tekstil sikrer en behageligt omsluttende pasform. Skoens brede pasform giver både fødder og tæer plads, samtidig med at tåkappen i komposit og mellemsålen med trampbeskyttelse giver suveræn beskyttelse mod ydre påvirkninger.

Opfylder standarderne EN ISO 20345 2011 S1P, SRC, HRO, FO. 

Læs mere om Sikkerhedssko Reebok Astroride IB2221 her.


 

Sko Reebok Astroride RB2230:

Skoens overdels mesh-materiale er åndbart og vandafvisende, hvilket giver optimal ventilation og beskyttelse under alle vejrforhold. Også denne model har det praktiske og værdsatte "Quick-fit"-system, der gør skoene nemme at tage af og på. Den bløde mellemsål er lavet af MemoryTech og tilpasser sig brugerens fødder for optimal komfort og pasform. Sålen har også fjedrende støddæmpning, der giver behagelig aflastning af fod, ankler og lægge. Skoens lavtskårne design giver optimal bevægelsesfrihed. 

Læs mere om Sko Reebok Astroride RB2230 her.


 

Sikkerhedsstøvle Reebok Astroride IB2222:

Overdelen på støvlen er lavet af åndbart og vandafvisende mesh-materiale, hvilket giver optimal ventilation og beskyttelse under alle vejrforhold. Også denne model har det praktiske og værdsatte "Quick-fit"-system, der gør støvlerne nemme at tage af og på. Den bløde mellemsål er lavet af MemoryTech og har fjedrende støddæmpning, der giver behagelig aflastning af fod, ankler og lægge.

Opfylder standarderne EN ISO 20345 2011 S3, SRC, HRO, FO, hvilket garanterer høj kvalitet og sikkerhed. 

Læs mere om Sikkerhedsko Reebok Astroride IB2222 her.


 

Med sko fra Astroride-kollektionen kan du nyde den perfekte kombination af komfort, stil og beskyttelse. Hold dig sikker og komfortabel på arbejdet med Reebok Safety!