Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/DK/AW2023_lbrador_news_top_640x250 _DK.jpg

Top 5 produkter til vinteren

2023-11-14
Vinteren er på vej, og det er tid til at opgradere garderoben med tøj, der holder os varme og beskytter os mod kulde og vejrforhold. Her er de fem produkter, du ikke vil være uden i den kommende vintersæson.

6200P Airdry - Vindtætte og vandafvisende lange underbukser

Disse lange underbukser er din redning, når det blæser koldt eller regner. Fremstillet i superstrækbart materiale, der ikke går på kompromis med bevægelighed eller komfort. Med 4-vejs stræk og et vindtæt membran er de perfekte til at holde dig tør og varm. 

Vinterjakke 2100P Heavy - Vandtæt og fleecefodret

Denne vinterjakke er en ægte arbejdshest. Den er vandtæt, vindtæt og har tapede sømme for ekstra beskyttelse. Med lommer i fleece og en høj krave er den perfekt til at holde dig varm og komfortabel på de koldeste dage. 

Vinterjakke 2120P - Modstå vind og kulde

Denne vinterjakke er designet til at modstå de mest barske vinterforhold. Den er vand- og vindtæt med tapede sømme på de mest udsatte områder. Med en tætsiddende pasform og mange justeringsmuligheder er du klar til alt, vejret kan byde på. 

Uldtrøje 2005U - Naturligt varmende

En uldtrøje er et must for vinteren. Den filtede uld giver høj komfort og hjælper med at holde dig varm, selv når den er fugtig. Uld har naturlig modstand mod lugt og snavs, hvilket minimerer behovet for vask. 

Vinterbuks 190P - Vandtætte og varmeforseglede

Disse bukser er et must-have til vinteraktiviteter. De er varmeforseglede og har en forhøjet ryg for at holde lænden varm. Derudover er de smudsafvisende og har gode åndbare egenskaber, så du kan være komfortabel i enhver slags vejr. 

Uanset om du arbejder udendørs eller bare vil holde dig varm under dine vintereventyr, vil disse produkter beskytte og holde dig komfortabel, når temperaturen falder. Gør dig klar til vinteren med disse top 5 produkter!