Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_w6_lbrador_news_fullimage_CLN.jpg

Stigende interesse for kvalitetstøj blandt håndværkere

2024-01-25
- Vi ser, at tilbyde medarbejdere arbejdstøj af høj kvalitet er blevet en hygiejnefaktor, "siger Elin Lundström, produktchef for L.Brador. Arbejdstøjsproducenten har indgået et brand-samarbejde med CLN Athletics for at imødekomme moderne håndværkeres tøjkrav.

Tiden, hvor håndværkere kun brugte slidte t-shirts på arbejdet, er forbi. Den nye generation har helt andre krav til arbejdstøj.

-"Hvis du som virksomhedsejer vil rekruttere de bedste medarbejdere, skal du tilbyde mere end tidligere. Det er ikke længere nok at levere nødvendige sikkerhedssko og arbejdstøj," siger Elin Lundström fra L.Brador.

L.Brador producerer arbejdstøj til fagfolk og enkeltpersoner med særligt høje krav til komfort, funktionalitet og design.

-"Vi ser en stigende tendens, hvor arbejdsgivere efterspørger kvalitet fra top til tå, indvendigt og udvendigt. Derudover er kunder på et sådant marked interesserede i nye løsninger. Trenden er tydelig!

Efterspørgslen på træningstøj adskiller sig ikke så meget fra kravene til godt arbejdstøj. For os hos L.Brador er det en selvfølge, at du ikke længere behøver en type tøj til arbejde, en til træning og en til skovturen, fortsætter Elin Lundström."

Arbejdstøj og træningstøj i ét

Det er ikke tilfældigt, at L.Brador i samarbejde med sportsmærket CLN Athletics har lanceret en kollektion af funktionelle og behagelige kvalitetsbeklædning, der er perfekt til både arbejde og træning.

-"Dette er tøj, der ånder godt og absorberer fugt fra huden, holder dig kølig hele dagen. Derudover får du et sporty og friskt look," siger Elin Lundström.

Unikke egenskaber fra bambus

På Skydda kan du opdage vores sortiment fra den nye L.Brador x CLN-kollektion. Uanset om du er på arbejde eller dyrker intens træning, er disse beklædningsgenstande det perfekte valg for at holde dig komfortabel både indendørs og udendørs.

Disse t-shirts er lavet af bambusviskose med temperaturregulerende og fugttransporterende egenskaber, hvilket holder kroppen kølig og behagelig. Materialet føles blødt med en bomuldslignende følelse, velegnet til at bære tæt på kroppen. Fordi bambustræet vokser hurtigt og kræver mindre vand, er fibrene et bæredygtigt alternativ.

Hættetrøjen og sweatshirten er lavet af en blød og behagelig bomuld-polyesterblanding med en børstet inderside og en pasform, der giver maksimal bevægelsesfrihed - præcis det, som L.Brador er kendt for.

Derudover er der også et par unikke lange underbukser. Alt sammen for at gøre din arbejdsdag lettere og mere beskyttet. Disse har en ekstremt høj vandsøjle til vejrbeskyttelse samt ekstremt høj bevægelsesfrihed takket være det unikke, bløde, strækbare materiale.