Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_3M_aterkallelse_fullimage.jpg

TILBAGETRÆKNING af 3M PELTOR X4-seriens høreværn

2024-03-18
Som en del af 3M's fortsatte engagement i at levere sikkerhedsudstyr af høj kvalitet udsteder 3M en meddelelse om brugsstop og tilbagetrækning til kunder for 3M PELTOR X4-seriens høreværn produceret mellem marts 2020 og september 2022.

3M har identificeret, at X4-høreværn, der er produceret i denne tidsperiode, kan udvikle revner på høreværnets yderside (se bilag A). Alle produkter, der er produceret inden for denne tidsramme, skal tages ud af brug, selvom der ikke er synlige revner på høreværnet. Se instruktionerne nedenfor for at bestemme, hvilke produkter der påvirkes af denne meddelelse, og eventuelle erstatningsinstruktioner. Der er ikke blevet rapporteret om personskader eller ulykker i forbindelse med denne meddelelse.

Instruktioner til slutbrugere:

 Trin 1: Find ud af, om model-ID'et på høreværnet er berørt. Find model-ID'et, der er trykt på ydersiden af hørekoppen (Figur 2). Sammenlign model-ID'et på høreværnet med Tabel 1 (ovenfor). Hvis model-ID'et matcher noget i tabellen, fortsæt til trin 2. Hvis de ikke matcher noget i tabellen, fortsæt med at bruge dit produkt; de er ikke påvirket.

Trin 2: Find frem til produktionsdatoen (Mfg) (MM/YYYY), der er trykt på ydersiden af hørekoppen (Figur 2). Hvis produktionsdatoen for høreværnet er mellem 03/2020 og 09/2022, fortsæt til trin 3.

Trin 3: Kontakt din forhandler for at returnere dine berørte produkter til erstatningsprodukt (hvis tilgængelig), alternativt produkt eller kreditnota.

Instruktioner til distributører:

Når du har modtaget denne meddelelse, bedes du venligst registrere en retur/reklamation via skydda.dk og skrive i kommentarfeltet, at dette vedrører tilbagekaldelsen af Peltor X4. Hvis du har berørte produkter på lager, bedes du registrere disse og returnere dem i henhold til instruktionerne på returrapporten, som vi sender til dig. Vi vil også sende dig en forudbetalt returfragtseddel. Videresend straks denne meddelelse til alle dine kunder, der har købt berørte produkter fra dig, og yd al den hjælp, som dine kunder anmoder om for at fuldføre processen. Skydda vil kreditere alle høreværn, der er købt i den angivne periode, som registreres via skydda.dk og derefter returneres til os. For at opnå kreditering skal beholdningerne returneres til og modtages af Skydda.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte Skydda's kundeservice.

3M fortsætter med at levere kvalitetsprodukter og -tjenester til vores kunder. Skydda og 3M beklager enhver ulejlighed, som denne situation måtte medføre for dig. Vi værdsætter din fortsatte støtte til 3M's produkter og tjenester inden for personlig sikkerhed.