Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/SS24_Reebok_top_5_news_fullimage.jpg

De 5 bedste sikkerhedssko fra Reebok til arbejdsmiljøer, der kræver sikkerhed og komfort!

2024-03-01
Uanset om du arbejder inden for byggeri, industri eller en anden sektor, hvor sikkerhed er afgørende, kan du stole på Reeboks top 5 bedst sælgende sikkerhedssko for at få det beskyttelsesniveau og præstation, du har brug for at lykkes. Med Reebok tager du ikke kun skridt fremad - du tager skridt mod en sikrere og mere produktiv arbejdsplads.

I en tid, hvor sikkerhed er af største vigtighed på arbejdspladsen, tager Reebok føringen med deres banebrydende sikkerhedssko. Med en perfekt balance mellem stil, komfort og uovertruffen beskyttelsesniveau er Reeboks top 5 bedst sælgende sikkerhedssko hurtigt blevet branchestandard. Sikkerhedsskoene er designet med sports-teknologi for at hjælpe brugere med at klare lange arbejdsdage. Inspireret af banebrydende sportsgrene er skoene designet til tungt arbejde inden for både byggeri og industri. De kombinerer sportsskoens lette vægt med funktionerne af en funktionel sikkerhedssko. Reebok-sikkerhedssko overholder EN ISO 20345, beskyttelseskategori S1P og skridsikkerhedsniveau SRC.

Her er et nærmere kig på IB1030, IB1031, IB1032, IB1072 og IB1073 - de uundværlige valg for både mænd og kvinder, der ikke går på kompromis med sikkerheden. De er til dig, der prioriterer beskyttelse og komfort på arbejdspladsen:

Reebok Excel Light Safety IB 1030-S1P

Denne sporty og luftige sikkerhedssko er designet med en aluminiums tåkappe for øget beskyttelse. Fremstillet af mikrofiber og 3D mesh for optimal ventilation og komfort. Memorytech indlægssål giver bedste støtte, mens ydersålen af XL Extralight komposit tilbyder letvægt og greb. Læs mere her.

Reebok Excel Light Safety IB 1031-S1P

En anden sporty sikkerhedssko med aluminiums tåkappe og overdel af mikrofiber og 3D mesh for god åndbarhed. Komforten øges med for i ekstra luftigt nylon og mesh samt Memorytech i indlægssålen. Ydersålen af XL Extralight komposit giver bedste præstation og greb. Læs mere her.

Reebok Excel Light Safety IB 1032-S1P

En højt præsterende sikkerhedssko med MemoryTech indersål, der former sig efter foden for optimal pasform. Fremstillet af højventilerende 3D mesh og ventilerende nylonmesh for øget komfort. Udstyret med aluminiumståbeskyttelse og stof til punkteringsmodstand. XL Extralight ydersål giver let dæmpning og støtte. Sål, der er både antistatisk og olieafvisende. Læs mere her.

Reebok Fusion Flexweave Safety IB 1072-S1P

En let og behagelig sikkerhedssko med komposit tåhætte til logistik og industri. Udstyret med støddæmpning, fugttransporterende nylonmesh-for, EVA-indersål og ydersål i gummi for bedste greb. Med ekstra bred læst og metalfrit sømværn. Læs mere her.

Reebok Fusion Flexweave Safety IB 1073-S1P

En meget let og behagelig sikkerhedssko med sporty stil til logistik og industri. Komposit tåhætte giver ekstra sikkerhed og støddæmpning. For i fugttransporterende nylonmesh og EVA-indersålen giver brugervenlighed. Med grebvenlig ydersål i gummi, ekstra bred læst og metaltræspidsbeskyttelse. Læs mere her.

Uanset om du arbejder inden for byggeri, industri eller en anden sektor, hvor sikkerhed er afgørende, kan du stole på Reeboks top 5 bedst sælgende sikkerhedssko for at få det beskyttelsesniveau og præstation, du har brug for at lykkes. Med Reebok tager du ikke kun skridt fremad - du tager skridt mod en sikrere og mere produktiv arbejdsplads.

Beskyt dine fødder med stil og sikkerhed ved at vælge Reebok-sko, der kombinerer høj kvalitet med bedste standard og komfort!

Se Reeboks nyheder her.