Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_Guide_top_full_640x250.jpg

Guides nye kemibeskyttelseshandsker er afgørende for din sikkerhed

2024-03-01
Eksponering for kemikalier kan have negative virkninger på din sundhed, hvis der ikke anvendes tilstrækkelig beskyttelse. For at forebygge alvorlige skader tilbyder Guide et udvalg af kemikaliebestandige handsker, hver med unikke beskyttende egenskaber.

Håndtering af kemikalier indebærer betydelige risici, uanset om det er i produktion, vedligeholdelse, rengøring eller andre aktiviteter. Jo højere gennembrudstid desto længere kan du bære handsken, før kemikalier trænger igennem. Men husk, at kemikaliet stadig påvirker handskematerialet negativt, selvom handsken ikke er i brug. Brug en ny handske hver gang for at være på den sikre side.

Se brugsanvisningerne, der følger med hver beskyttelseshandske, for mere detaljeret information om din specifikke handske. Der er også mere at lære i den europæiske standard for kemibeskyttelseshandsker EN ISO 374-1:2016.


 

PRO-CHEM-serien

Guides Pro Chem-serie er det indlysende valg for dem, der arbejder i højrisikoområder med kemikalier. Dens kemikaliebestandige egenskaber giver omfattende beskyttelse selv mod de mest aggressive kemikalier og opløsningsmidler. Hver handske i Pro Chem-serien har unikke funktioner til håndtering af specifikke risici og krav, hvilket sikrer optimal ydeevne. Stærke ergonomiske egenskaber, herunder en tæt pasform, blødhed og fleksibilitet, tilbyder maksimal komfort og præcision.

Pro Chem™ anbefales til kemisk bearbejdning og forberedelse, håndtering, rengøring, brændstofstyring og vedligeholdelse.

Denne serie inkluderer 4020, 4038, 4042, 4022, 4034 og 4044.
 

PRO CHEM DISPOSABLE-serien

PRO CHEM DISPOSABLE-serien tilbyder enestående kemisk beskyttelse mod farlige stoffer samtidig med, at den garanterer fremragende komfort og fingerfærdighed på tværs af forskellige anvendelser. Disse fleksible og alsidige engangshandsker er velegnede til en række industrier, såsom lægemidler, bil, petrokemi og landbrug.

PRO CHEM DISPOSABLE anbefales til prøvetagning og bearbejdning, laboratorieanalyse, reparation og vedligeholdelse samt væskeoverførsel.

Denne serie inkluderer 7014, 7020 og 7012.
 

XLNT 9510

Guide XLNT 9510 kombinerer enestående kemikaliebestandighed med fremragende præcision. Dets tolags væskebestandige nitrilbelægning, med Guide XLNT-teknologi, giver overlegen greb i både olieholdige og tørre miljøer. Fremragende fugtregulering og enestående beskyttelse mod skadelige væsker og kemikalier. Høj følsomhed på fingertipperne selv under de mest krævende forhold.

XLNT anbefales til håndtering og rengøring af dele, prøvetagning, samling og komponentmontering, påføring og værktøjshåndtering.
 

XTRM CHEM-serien

Kemiske beskyttelseshandsker i XTRM CHEM-serien er specielt udviklet til brug i tunge og mellem-tunge miljøer. Udover høj beskyttelsesniveau mod kemikalieeksponering har de forskellige modeller individuelle egenskaber, der muliggør god fingerfærdighed og greb samt yderligere beskyttelse mod skæreskader, varme og mere.

XTRM CHEM anbefales til håndtering af kemikalier, lastning og blanding, vedligeholdelse og reparation af udstyr, justering af pumper, rør og ventiler.

I denne serie inkluderes Guide 9401, 9403, 9404W og 9405.